Blender Koopgids – Met een blender kun je de lekkerste dingen maken in de keuken, zoals gezonde groene smoothies. Blenders hakken en pureren noten, groenten en fruit. Maar naast smoothies behoren ook het pureren van gekookte groenten om er saus of soep van te maken of het maken van verse babyvoeding tot de mogelijkheden. Wil jij dus een nieuwe blender kopen dan is het slim om vooraf te oriënteren op welke punten je hierbij moet letten.

De Scoet Blender Koopgids helpt je bij het maken van de juiste keuze. Het is namelijk niet slim om alleen op prijs te letten, omdat er nog zoveel meer criteria belangrijk zijn bij het kopen van een blender. Natuurlijk vind je online een grote keuze en daarom is het handig om eerst na te denken over onderstaande aandachtspunten:

  • Vermogen: 700-800 Watt is minimaal vereist om je blender voor van alles en nog wat te kunnen gebruiken met een glad resultaat. Wil je ook echt harde dingen fijn kunnen maken zoals de pit van een avocado dan is zelfs 1000 Watt aan te raden.
  • Inhoud: de meeste blenders hebben een inhoud van 1,5 tot 2 liter, natuurlijk is het afhankelijk van je gezinsgrootte wat voor jou de meest geschikte inhoud is.
  • Snelheidstype: de meeste blenders beschikken over meerdere snelheden. Check ook of een turbofunctie op de blender aanwezig is.
  • Materiaal van de kan: er zijn blender met een glazen of plastic kan. De glazen kan is een stuk zwaarder en steviger en veroorzaakt bovendien minder lawaai.
  • Design: staat de blender op je aanrechtblad dan vind je het misschien ook fijn als deze er mooi uitziet.
  • Prijs: er is een groot verschil in prijs, natuurlijk ook afhankelijk van het merk dat je kiest.

Webshops

Bekijk het aanbod van blenders van diverse merken als Philips, Princess, KitchenAid en Bosch in verschillende webshops. Wij raden aan een voorkeurslijst te maken en deze te vergelijken in enkele webshops. Ook is het altijd verstandig om reviews bij de producten te lezen om zo nog meer info van gebruikers te lezen.

Over Blender Koopgids

Heeft de Scoet Blender Koopgids je voorzien van nuttige informatie die je helpt bij je aanschaf? We hopen dat je een blender naar wens hebt kunnen vinden en nu aan de slag met je gezonde smoothies en andere blenderrecepten. Heb je nog verdere tips of aanvullingen, dan lezen we die graag bij de reacties onder dit bericht!