Drone Koopgids – Iedereen wil tegenwoordig een nieuwe drone kopen en je komt ook overal drones tegen, op de markt, in de speelgoedwinkel en in de elektronicazaak. Voor je een nieuwe drone aanschaft, is het daarom verstandig om na te denken wat voor soort drone je wilt gaan kopen. De Scoet Drone Koopgids helpt je daarbij op weg. Zeker als je wat meer te besteden hebt aan je drone is het slim om eerst echt goed onderzoek te doen naar de soorten drones. Lees reviews, vraag anderen wat ze van hun drone vinden en vergelijk de specificaties van drones. Je zult op die manier echt een aankoop doen waar je heel veel plezier van gaat hebben.

Wat zijn drones?

Drones zijn vliegende, op afstand bestuurbare (remote-control RC) apparaten die een nieuwe manier van kijken naar de wereld om je heen bieden. Vanuit unieke perspectieven zie je de wereld om je heen door de foto’s en video’s die de drone maakt. Het is dan ook heel populair om die avonturen door middel van foto’s en video te delen, bijvoorbeeld via YouTube.

Waarop moet je letten bij het kopen van een drone?

  • Hoe eenvoudig is het om te vliegen met de drone. Er zit heel wat verschil in besturingen en het is ook niet per definitie zo dat een goedkope drone makkelijker te besturen is.
  • Beschikbaarheid van accessoires en reserveonderdelen als accu, controller en oplader.
  • Hoe lang kun je vliegen met de drone zonder deze te hoeven opladen?
  • Kwaliteit van de camera voor foto’s en video’s, resolutie Ultra HD is bijvoorbeeld stukken beter dan VGA.
  • Hoe is de stabiliteit van de drone, zeker als je mooie video’s wilt kunnen maken een belangrijk criterium
  • Hoe is de drone te besturen, gaat dit via een afstandsbediening of een app?
  • Heeft de drone extra’s zoals LED-verlichting

Populaire drones en drone webshops

De DJI Phantom 3 Standard is op dit moment één van de meest populaire drones waarbij je voor een gemiddeld bedrag een goede drone koopt. Prijzen van drones variëren van heel goedkoop (onder €100,00) tot zelfs boven €5000,00 (bijv. de Yuneec Tornado H920 Hexakopter CGO4). Er zijn veel webshops te vinden waar je drones kunt kopen. Wij hebben er een paar voor je opgezocht:

Over Drone Koopgids

Zoals je ziet zijn er heel wat punten om op te letten bij het kopen van een drone en is het aanbod heel divers. Zoals we in het begin al zeiden, is onderzoek naar de drone die het beste bij jou past dus heel verstandig. We hopen dat onze drone koopgids je heeft geholpen bij je keuze. Laat in de reacties gerust even weten welke drone jij hebt gekocht en wat voor jou de doorslag gaf om juist voor die nieuwe drone te kiezen.