Wat zijn witteboorden abonnementen? Soms is winkelen echt even irritant. We hebben er geen zin in of geen tijd voor bijvoorbeeld. Dit is ook vaak ook het geval bij kledingstukken die we standaard moeten hebben. Neem bijvoorbeeld ondergoed, sokken of witte effen T-shirts. Voor dit laatste is nu een oplossing bedacht. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een abonnement nemen op mooie witte T-shirts. Dit zodat deze nooit zomaar ‘op’ kunnen raken en zodat er altijd witte T-shirts in de kast liggen. Hoe snel deze ook kunnen vergelen of verdwijnen, het maakt niet uit bij dit abonnement. Hoe werkt het precies en wat is het precies?

Witteboorden abonnementen, hoe en wat?

Dit abonnement is speciaal bedacht voor mannen. Hoe handig is het voor de heren onder ons om lekker de witte T-shirts thuis opgestuurd te krijgen? Precies, heel handig! Bij deze webshop is er nu de keuze om er een abonnement op te nemen. Dit houdt in dat je 2 tot 3 packs per jaar ontvangt. Deze komen gewoon door de brievenbus. Je kiest zelf welk pakket je graag zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld het Luxe pakket nemen. Je krijgt hierbij om de drie maanden vier keer twopacks opgestuurd. Ook heb je ‘Uitgebreid’. Bij dit pakket gaat het om een pakket één keer in de vier maanden. Hoe vaker je het bestelt, hoe goedkoper het per pakket is. Met een starter pakket krijg je twee keer per jaar een pakket en uiteraard kun je het ook los bestellen. Je betaalt heel gemakkelijk via iDeal en de verzendkosten zijn gratis. Je kunt dit natuurlijk ook doen als cadeautje. Elke man herkent dit probleem en zal daarom ook blij verrast zijn met deze oplossing. Op verzoek pakken wij ze ook samen in met een persoonlijk berichtje.

T-shirts

Uiteindelijk vinden sommige mensen het wel leuk om te shoppen voor witte shirts. Toch geldt dit lang niet voor iedereen. Voor deze doelgroep is dit abonnement bedoeld. Daarom is het erg leuk om, als je dit interessant vindt, het eens uit te proberen. Kortom, een leuk idee voor iedere man die eigenlijk niet zelf naar de winkels wil voor een wit T-shirt. Daarnaast is iedereen tegenwoordig druk en kunnen we allemaal een beetje hulp gebruiken.