In het jaar 2016 zijn Beebox en Willem&Drees samen gegaan. Ze gaan inmiddels ook samen door als één merk onder de naam Willem&Drees. Vandaag gaan we het hebben over de Beeboxen van Willem&Drees. Het zijn namelijk heerlijke voedselboxen vol met mooie ingrediënten. Tegenwoordig stijgt de populariteit voor gezond eten en koken. Daarom zijn er een heel aantal boxen ontstaan die hierop inspelen. Daarom gaan we het vandaag hebben over de Beeboxen en wat hen anders maakt dan de andere boxen op de markt. Waar staan ze precies voor en wat beloven ze aan ons als publiek?

Willem&Drees, hoe werkt het?

De Beebox is een voedselbox. Het is speciaal bedoelt voor de liefhebber van biologische maaltijden en gezonde maaltijden. Bij elke box is het een verassing wat je krijgt. Het bevat allerlei heerlijke ingrediënten voor drie gezonde bio maaltijden. Ook krijg je de recepten erbij geleverd. Zo kun je natuurlijk lekker experimenteren met de ingrediënten van de box. Als je gaat beginnen aan de box moet je eerst een keuze maken tussen de verschillende boxen. Zo heb je bijvoorbeeld gezinsboxen, maar ook een bio versbox. Misschien ben je wel vegetarisch. Ook hier is een optie voor. Als tweede is het belangrijk om de keuze te maken tussen de versproducten. Als je jouw biobox hebt gekozen kun je de keuze maken voor de versproducten. Denk hier bijvoorbeeld aan melk, of misschien wel een lekker stukje kaas. Je kunt van alles kiezen en je kunt ervoor kiezen om dit wekelijks te ontvangen. Het laatste wat hierna overblijft is de bestelling en bezorging. Gelukkig wordt ook deze box vanaf 39 euro gratis thuisbezorgd. Via een online account kun je ook altijd alles bijhouden op het gebied van bestellingen en bezorgingen.

De Beebox

Uiteindelijk is deze box een leuke toevoeging voor een ieder die bezig is met biologisch en gezond voedsel. De verse producten zijn hier bijvoorbeeld een uitzondering. Het zelf kiezen wat u wilt is vrij uniek. Daarom is deze box een zeer interessante speler tussen de verschillende boxen. Er is voor ieder wat wils, maar het is toch wat meer gericht op de fijnproever.