Spreekt een wijnabonnement je aan? Dat is goed nieuws. Er bestaat namelijk echt iets als een wijnabonnement. Op deze manier kun je heel leuk nieuwe wijnen ontdekken en allerlei verschillende dingen uitproberen. Ook is het iets leuks om cadeau te geven. Houdt je ook zo erg van wijn, dan is dit de kans om jezelf een leuk cadeau te geven. Je kunt proeven en testen. Dit terwijl je hier verder niets voor hoeft te doen. Je krijgt gewoon als het ware een mooie wijnbox met wijn die je kunt testen. Ideaal voor de echte liefhebbers van wijn, zeker als er weer mooi weer aankomt. Toch is het ook heerlijk in de winter. Een wijntje bij de warme kachel.

Hoe werkt het wijnabonnement?

Hoe werkt het precies? Je krijgt aan het begin van elke maand een proeffles uit het nieuwste assortiment. Ook hebben mensen met een abonnement maximaal voordeel door losse wijnen te kopen met hele hoge ledenkorting. Er is zelfs een regeling dat als je ergens een goedkopere prijs kunt krijgen, je de prijs terug krijgt. Met dit abonnement is de bedoeling dat uw smaak verlegd wordt doordat Chateau, de eigenaar van het abonnement, altijd verder kijkt. Ze zullen altijd nieuwe smaken opzoeken waardoor je deze ook kunt uitproberen. Je bestelt het abonnement voor zes of twaalf maanden. Tijdens deze periode kun je dus heerlijk genieten van wijn. Je krijgt hierbij iedere maand een proeffles uit de maandselectie. Op deze manier kun je heel gemakkelijk een echte fijnkenner worden op het gebied van verschillende wijnen. Het abonnement voor zes maanden is in totaal 90 euro. Dus is dus verdeeld over de maanden. Dit valt wel mee als je weet dat je echt speciale flessen krijgt thuisgestuurd.

Chateau

De site waarop het wijnabonnement te verkrijgen is heet Chateau. Zij zien zichzelf ook als goede wijnkenners. Daarom hebben ze ook een abonnement. Naast het abonnement zijn er ook los flessen te koop. Hier kun je bijvoorbeeld eens proberen welke wijnsoorten ze verkopen. Op die manier kun je misschien uitvinden of de kwaliteit en smaak goed is. Het is een leuk abonnement en perfect voor de echte wijnliefhebbers of voor diegene die wat willen uitproberen!