De Stylestone box is een box vol met de nieuwste en leukste producten rondom beauty. Zo hebben zij ook de laatste en meest populaire producten. Misschien zijn er wel producten in het buitenland die u trekken, geen probleem! Misschien ziet u producten die niet in Nederland te koop zijn, ook geen probleem. Deze box gaat over de meest populaire producten op dit moment. Waar ze vandaan komen is geen probleem. Ook is de bedoeling dat het om producten gaat die u niet kunt kopen, dat is toch veel leuker?

Wat houdt de Styletone box in?

Deze box is een maandelijks abonnement waarbij u een box vol producten ontvangt. Iedere maand sturen zij de meest vette, toffe beauty producten. Je ontvangt hierbij altijd vijf full-size producten in elke beautybox. Ook zit er in de box een magazine waar je alle informatie en verhalen achter de producten en merken kunt lezen. Je eerste box zul je ontvangen in de maand waarin je je inschrijft, tenzij deze box al uitverkocht is. Het gaat om iedere maand een nieuw thema met een nieuwe print. Ook zijn de producten nooit op dieren getest. Wat zit er precies in de boxen? Elke maand is natuurlijk anders. Toch zitten er mooie producten in. Als je kijkt naar de producten uit de afgelopen maanden gaat het vooral om make-up producten. Waar andere boxen deze toch vaak vol stoppen met verzorging, gaat deze box wel veel voor de echte cosmetica producten. Dit maakt het toch anders dan de andere boxen. Je ziet veel producten die ook niet verkleind zijn in een proef flacon. Dit is prettig, want dan krijg je ook het gevoel waar voor je geld te krijgen. Ook is de box helemaal niet zo duur. Het gaan om 12,50 per maand. Dit is dan ook dagelijks opzegbaar. Kortom, het is een hele leuke box. Je kunt hem ook al bestellen voor drie, zes of twaalf maanden. Je betaalt hierbij een vast bedrag en dan loopt dit per maand gewoon door. Ideaal, toch?

Conclusie van Styletone

Uiteindelijk is deze box ideaal. Als je het vergelijkt met dergelijke boxen in dit segment is deze box toch wel een uitspringer. Hij is iets goedkoper en meer gericht op echte make-up producten. Ze hebben het leuk verpakt en het is iedere maand weer een verassing. Kortom, een zeer leuke box om in ieder geval uit te proberen!