Ja je leest het goed, dit gaat over het Sokabonnement. De site sokabonnement.nl is een soort box gestart vol met sokken. Iedereen kent het probleem. Vaak verdwijnen alle sokken op magische wijze of je krijgt er een gat in. Waar kleding in de kast ligt, raken sokken gewoon op. Alsof het voedsel is of een product wat je ook daadwerkelijk op gebruiken. Waar alle sokken blijven, weet niemand. Toch moet je telkens terug om nieuwe sokken te kopen. Dit hoeft niet meer. Er is namelijk echt een abonnement op sokken. Je kunt er misschien om lachen, maar het is ontzettend handig. Daarom gaan we het hebben over sokabonnement.nl

Sokabonnement; sokken kopen online

Hoe werkt het? Deze site maakt het kopen van sokken online wel heel makkelijk. Wat je doet om deze te ontvangen is niet moeilijk. Eigenlijk zorgt deze site ervoor dat u regelmatig nieuwe sokken ziet verschijnen op de deurmat. Hier hoef je verder niets voor te doen als u het activeert. Dat betekent dat je eigenlijk een abonnement moet afsluiten op de site. Eerst kies je uw gewenste abonnement. Je kunt hierbij kiezen tussen de Proefsok, een eenmalig pakketje met vier paar sokken in de gewenste kleur. Ook zijn er opties voor een cadeaupakket. Hiernaast kun je ook kiezen om twee keer per jaar sokken te ontvangen of zelfs vier keer per jaar. Het gaat dan om een set met vier paar sokken per pakket. De tweede keuze draait om welke kleur je wilt. Je kunt kiezen tussen zwart, blauw of grijs. Als allerlaatste vul je je gegevens in en betaal je op de manier die je wilt. Zo kunt je het met iDeal betalen, maar je kunt het ook doen met een automatische incasso. Eigenlijk is het idee heel simpel. Je hebt sokken nodig en krijgt ze automatisch op de deurmat.

Geen gek idee

Eigenlijk als je alles zo leest, is het zo gek nog niet. Sterker nog, het is een ontzettend slim plan. Iedereen kent het probleem, maar we hebben sokken nou eenmaal nodig. Met dit abonnement kun je eindelijk thuis blijven voor die sokken. Deze komen namelijk naar je toe. Kortom, waar wacht u nog op!