De smaak collectie is een nieuwe box vol met heerlijk eten. Een aantal jaar geleden bestond er al een box onder de naam FoodWeLove. Dit ging over de meest bijzondere delicatessen, mooie recepten en de verhalen achter deze recepten. Jaren lang was er daarom ook een wens. De wens om deze box volledig te maken door verse producten toe te voegen. Dit is inmiddels ook eindelijk gelukt en FoodWeLove gaat in samenwerking met het online vers marktplein ZTRDG. Kortom, dit is de unieke samenwerking om deze prachtige box eindelijk compleet te maken voor iedereen

Wat houdt de Smaak Collectie in?

Bij deze box gaat het vooral over een abonnement op smaakmakers. Het gaat hierbij om een maandelijks abonnement op deze smaakmakers. Iedere maand krijg je een unieke collectie van zes tot acht producten. Deze zijn alle vrij uniek. Dit doen ze omdat je op deze manier smaken gaat ontdekken. Natuurlijk is iedereen gewend om producten te kiezen die men kent. Dit is alleen niet zo spannend, want je leert op deze manier natuurlijk nooit nieuwe dingen. Het leuke van de box is dat de inhoud tot het laatste moment een verassing blijft. Het is dus altijd een cadeautje om uit te pakken. Bij de box krijg je ook de bijzondere achtergrondverhalen over de makers en hun producten. Dit is leuk omdat je zo steeds meer te weten krijgt over de producten. Je krijgt zelfs nog een recepten lijst bijgestuurd. Deze staat vol met heerlijke recepten die gemaakt zijn door het ZTRDG team. Kortom, voor de kookliefhebbers is dit super interessant. Het is uiteraard een abonnement en je hebt verschillende mogelijkheden hiervoor. Je kunt bijvoorbeeld voor een doorlopend lidmaatschap gaan of een tijdelijk lidmaatschap.

Een leuke eetbox

De Smaak Collectie geeft een leuke twist aan het krijgen van een eetbox. Het lijkt een doodnormaal boodschappenmandje, maar het heeft iets unieks. Ook deze box heeft geen verzendkosten en verstuurt eten in een box. Toch is het uniek omdat deze box gevuld is met onbekendere dingen om de smaakpupillen eens aan het werk te zetten. Dat is voor de echte liefhebber van eten erg fijn!