De Blux box is een box vol met allerlei cosmetica. Houd je van cosmetica en lijkt het je leuk om een beetje op de hoogte te zijn van de nieuwe producten? Dit is je kans! Een box als deze zorgt ervoor dat je iedere maand lekker kunt bezig zijn met misschien wel één van je hobby’s namelijk: make-up. Het is ook een mooie manier om zelf niet telkens verkeerde producten te kopen, omdat je op deze manier lekker op de hoogte blijft! Wil je weten hoe het werkt en wat er precies in zit? Lees vooral verder!

Bezoek Blux Box

De Bluxbox als abonnement

De box kost elke maand 14,95. Je kunt het dus als abonnement zien en elke maand wachten op je leuke beautybox. Wat zit er precies in? Elke maand ontvang je 4 tot 6 cosmetische producten. Deze producten gaan alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld make-up ontvangen, maar ook verzorgingsproducten. Zo zijn er in de voorgaande boxen producten geweest van Weleda, Beebee, Guhl, Herome en ga zo maar verder. Je moet dan denken aan shampoo, make-up, verschillende nagelproducten, maar ook oogmake-up. Hoe werkt het? Eigenlijk is het heel simpel. Het is een abonnement die je bestelt. Vervolgens krijg je de box elke maand thuisgestuurd. De box is ook gewoon maandelijks opzegbaar, dus je kunt makkelijk éénmalig de box bestellen. De box is samengesteld door Mari van de Ven. Hij is een visagist en weet dus als geen ander welke producten goed zijn en welke iets minder zijn. Als abonnee maak je iedere maand kans op een make-over van Mari van de Ven. Iedere maand stoppen ze 1 Golden Ticket in een willekeurige BLUX box.

Make-up visagist in eigen huis

Het is een ontzettend leuke kans, omdat je het leest van de visagist. Uiteindelijk speel je dus visagiste in je eigen huis. Je leert veel van de producten en van Mari zelf. Wie weet, misschien krijg je ook nog eens een Golden Ticket in je box. Uiteindelijk zul je veel geleerd en gespeeld hebben met de vele producten. Wat is er nou leuker dan maandelijks allerlei verschillende cosmetica te krijgen. Dat is toch fantastisch? Daarom is het zeker het proberen waard. De Bluxbox van Mari van de Ven, waarom niet?

Bezoek Blux Box