Je kunt op een hele andere manier boodschappen doen door de nieuwe Beterbio boxen. Je kunt namelijk op de website op een nieuwe manier boodschappen bestellen. Iedereen heeft wel eens last van tijdgebrek. Om deze reden is het soms wel even fijn dat iemand de boodschappen voor je doet. Uiteraard kun je tegenwoordig de boodschappen al thuis laten bezorgen. Toch neemt het selecteren van boodschappen ook wat tijd in beslag. Soms heb je geen zin in het selecteren. Misschien vind je het wel leuk om een keer willekeurige boodschappen te krijgen. Dit kan nu met de Beterbio boxen!

Wat zijn Beterbio boxen?

Deze boxen zijn eigen bedoelt voor uw dagelijkse portie groente en fruit. Zo kunt u een mooie mand vol met groentes bestellen en deze krijgt u dan thuisbezorgd. Dit is ontzettend handig voor de drukke moeders. Toch is het altijd een leuke verassing. U kunt ook een mand vol met fruit bestellen. Ook dit is erg lekker en het maakt het leuk dat je niet altijd hoeft te weten wat je krijgt. Je kunt groente en fruit ook combineren. Er is zelfs de mogelijkheid om vlees te bestellen via de website. Online kun je alles makkelijk bestellen. Je selecteert gewoon waar je naar op zoek bent. Dit kan groente zijn, maar ook fruit of extra salade’s. Vervolgens moet je aangeven of je kookt met of zonder vlees. Misschien gebruik je wel vega producten, dit kan ook aangegeven worden. Beterbio is eigenlijk een normale winkel dat bio producten verkoopt. Ze hebben hier nog iets aan toegevoegd, de Beterbio boxen. Het is heel leuk om eens bio producten uit te proberen doormiddel van deze boxen. Je kunt ze los bestellen. Op de site kunt je precies zien welke groente erin zit. Dit veranderd per week en je kunt dit ook inzien. Je kunt in het winkelmandje aangeven of je een box eenmalig wilt bestellen of dat je er een wekelijks iets van wilt maken. Ook dit is prima te doen.

Koken met groentes

Uiteindelijk vinden veel mensen het heerlijk om te koken met veel groentes en fruit. Daarom zijn de boxen perfect voor ieder gezond huishouden dat graag wil experimenteren